De lente heeft zijn entree gedaan en er is een corona virus dat op dit moment zorgt voor veel spanning en zorg .
Juist daarom is het heerlijk om even een moment bij jezelf te komen. even los van alle beslommeringen even ontspannen Helaas kan ik geen lessen meer in mijn studio geven op dit moment . Wel genieten mijn cursisten nu van on line yogalessen. Vandaag heb ik ook weer mijn groepen nog even via de media een digitale yogales en ontspanning  gestuurd en ze vinden het heerlijk om toch op deze wijze yoga te kunnen blijven doen.
Wil jij ook eens ervaren hoe een digitale Dru yogales is, dan kan je je aanmelden voor een proefles.

Twijfel niet en ga het ervaren wat Dru Yoga voor je kan betekenen, start met een proefles on line op de maandag of de woensdagavond.

Blijf in balans juist nu ….met Dru Yoga on line