Dit zijn enkele ervaringen van mijn cursisten over de Dru Yoga lessen in Lelystad uit de verschillende groepen van de afgelopen jaren.

Iedere les is weer anders van opbouw en door de rustige manier van lesgeven en de uitleg zijn de oefeningen heel intens.
– Tineke

In de lessen van Inge ervaar ik naast rust en concentratie ook plezier en fijn contact met elkaar. Inge heeft veel aandacht voor ieders behoeften en bouwt de lessen goed op. Aan het einde van de les is er altijd een weldadige ontspanningsoefening. Ik kom elke keer heel voldaan thuis!
– Marijke

Dru Yoga is een fantastische manier om weer thuis te komen in je lijf. Inge geeft op een hele fijne en leuke manier les. Soms serieus, soms met plezier. Maar vooral met aandacht voor de mensen. Het lijkt wel of je altijd krijgt waar je op dat moment behoefte aan hebt. Echt aan te raden.
– Natasha

Ook een ervaring delen?

Wil je ook jouw ervaring opsturen? Dit stel ik zeer op prijs. Dit kan via onderstaand gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.198.246.116 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2 berichten.
Inge Rovers Inge Rovers uit Lelystad schreef op augustus 4, 2016:
Lieve mensen, Wat is het toch heerlijk om aan jullie yogales te mogen geven . Jullie te zien ontwikkelen en samen met jullie de stilte gedurende een les te ervaren. Wat een fijne groepen , iedere keer weer een kado...... Het kado om samen de stilte in jezelf te vinden, Namaste Inge
Inge Haverkamp Inge Haverkamp uit Lelystad schreef op maart 17, 2016:
Inge's Dru Yoga lessen beginnen altijd actief en gaan langzaam over naar rust, waardoor ik aan het eind eindelijk stilte in mijn hoofd ervaar. Dru Yoga voelt als een combi van yoga en tai chi, wat ik erg prettig vind omdat alles mooi in elkaar over loopt. Vooral als je net als ik een zittend beroep hebt, is dit ideaal om de spanning en stress van de dag weer uit je schouders en nek te krijgen en heerlijk ontspannen thuis te komen.